Gardırop Boyama | Dolap Kapaklarına Çıta Uygulaması

 Dolap Kapaklarına Çıta Uygulaması

Yabancı bloglarda gezerken bazen öyle güzel işler görüyorumki hemen blogta yazayım herkes ilham alsın diyorum. Dolap kapaklarına çıta uygulama hemen hemen herkesin yaptığı bir proje oldu, fakat hep aynı model ve birbirinin aynısı, kopyası olmaktan öteye gidemedi. Güzel işler var tabiki ama bu sayı çok az, bende elimden geldiği kadar ufkunuzu açmak istiyorum, hayallerinizin ötesine geçin, ilham alın ama kopyadan uzak durun. İnanın bana yapabileceğiniz sınırsız tasarımlar var, bu konuda instagram sayfamda hikayelerimde özellikle sık sık ilham alabileceğiniz kaynaklar sunuyorum.

Dolap çıtalama


Dolapların o düz sıradan görüntüsünden kurtulmak ve en ucuza mal etmek mümkün, ihtiyacınız olan çıtalar ve sadece boya, dolap kapaklarına çıta uygulama modelleri için örnekler arıyorsanız pinterest kuyusuna dalmanız gerekiyor. Daha önce söylemiştim pinterest de arama yaparken İngilizce arama yapın, o zaman daha fazla sonsuz kaynaklara ulaşabilirsiniz.

Çıta uygulama modelleri


Dolap çıtalama uygulama projesi Studio Dıy bloğuna ait, sayfasına giderek çeviri yardımıyla Türkçe detayları okuyabilirsiniz, çeviri biraz kötü ama yinede anlaşılıyor merak etmeyin:)

Gardırop Boyama yenileme


Çıtaları istediğiniz kalınlıkta yapabilirsiniz, ahşap çıta diye arattığınızda bir çok seçenek görürsünüz, nasılsa boyama yapacağınız için ham mdf kullanabilirsiniz, yuvarlak ahşap için ise, çivisiz kasnaklar işinize yarayacaktır. Öncelikle işe ölçü ve modelleme ile  başlayın, nasıl duracağını kafanızda canlandıramıyor ve hata yapmaktan korkuyorsanız, bantlar kullanabilirsiniz ve çizerek ilerleyebilirsiniz. Yapıştırmak için, çivi tabancası büyük kolaylık ama bu herkesin evinde bulunmaz o yüzden ahşap tutkalı kullanabilirsiniz, daha hızlı yapışması ve kayma yapmaması için, bazı yerlere nokta gibi ahşap tutkalı bazı yerlere yine nokta kadar hızlı yapıştırıcı kullanabilirsiniz. 

Gardırop yenileme


Geriye sadece boyamak kalıyor, hiç bilmeyenler için hatırlatma yapalım, evdeki mobilyalarınızı boyamak için mutlaka dönüşüm boyası kullanmanız gerekir, yani üzerinde multisurface ve chalked yazdığına emin olun. Rich ya da Cadence'in multisurface sarı renkleri bu tona çok yakın bakabilirsiniz. 

Çıta Uygulaması


Ayrıca  "Yeni Başlayanlar İçin Boyaları Tanıma" yazımı mutlaka okumalısınız. 

Gardırop Boyama


Dolap kapaklarına çıta uygulama ya da mobilya yenileme konusunda çok acemi ve adım adım online özel desteğe ihtiyacınız varsa whatsapp Online Danışmanlık hattından yazabilirsiniz. 

Dolap boyama nasıl yapılır

Gardırop yenileme






Hiç yorum yok:

Düşünceleriniz benim için çok önemli, yorum bırakabilir ya da soru sorabilirsiniz.

Değerli yorumlarınız ve sorularınız onaydan geçtikten sonra yayınlanır ve yanıtlanır. Yorumun aşağıda görünmesi ve altına yanıtın girilmesi birkaç gün sürebilir, ara sıra kontrol ediniz.

Blogger tarafından desteklenmektedir.