İkea Billy Kitaplık Yenileme

 İkea Billy Kitaplık

İkea Billy marka kitaplıklarını her sezon mağazada bulmak mümkün, hem fiyatı uygun olduğu için, hem de kullanım kolaylığı sunduğu için tercih ediliyor. Sıkıldığınız kitaplıkları yeniden tasarlayabilirsiniz. Kitaplık yenileme fikrini seveceğinizi düşünüyorum. 

İkea Billy Kitaplık Yenileme


İkea ürünleri ile yapılan geri dönüşümler gerçekten çok başarılı, sık sık takip ediyorum ve pinterest de arama çubuğuna "ikea hacks" yazarsanız eğer, kitaplık yenileme gibi bir çok proje çıkar karşınıza, eminim bir çok ilham kaynağı bulabilirsiniz.

İkea Billy kitaplık fiyat uygun dedim ama, bence mutlaka ikinci el satan yerlere de bakın, letgo ya da sahibinden sitesinde çok daha uygun fiyata bulabilirsiniz. İkea olmasına gerek başka bir kitaplık ile de yapabilirsiniz. Kitaplık nasıl yenilenir sorunuza, güzel bir proje örneği sunuyorum, umarım beğenirsiniz. 


İkea Billy Kitaplık Yenileme

Kitaplık Yenileme 

Açık raf sistemini sevmiyorsanız örnek fotoğraf da gördüğünüz gibi kapak yapmışlar, size tavsiyem eğer kapak yaptıracaksanız marangoza artık malzeme den yapmasını söyleyin, rengi hiç önemli değil nasılsa bir zımpara ve boya ile rahatlıkla dönüşümünü sağlarsınız. Kapak işi daha uygun fiyata gelir. 

Eğer kapağı iskandinav stil hasır kaplamak isterseniz, metre ile kök ahşap sitesinde satılıyor, bakabilirsiniz.

Peki hangi renk boyanmış acaba diye sorarsanız, yabancı blog sahibi hangi renk boyamış bilmiyorum tabi ama, bizim boyalardan en yakın hatta bire bir renk, Cadence kum taşı rengi diyebilirim. Yine de en küçük boy alıp deneyin, çok koyu gelirse gözünüze dantel rengi ya da eskimiş beyaz ile karıştırıp rengi açabilirsiniz. 


House of Hawkes sitesi, ikea billy kitaplığını çok güzel hasır kapaklı dolap olarak dönüştürmüş. Bu dolaplar son zamanlarda çok popüler ve hazır halleri bütçenizi zorlayabilir. O yüzden dönüştürmek daha akıllıca diye düşünüyorum :)

İkea Billy Kitaplık Yenileme
 
Eski Hali

İkea Billy Kitaplık Yenileme

Yeni Hali

İkea Billy Kitaplık Yenileme

İkea Billy Kitaplık Yenileme

İkea Billy Kitaplık Yenileme

Hiç yorum yok:

Düşünceleriniz benim için çok önemli, yorum bırakabilir ya da soru sorabilirsiniz.

Değerli yorumlarınız ve sorularınız onaydan geçtikten sonra yayınlanır ve yanıtlanır. Yorumun aşağıda görünmesi ve altına yanıtın girilmesi birkaç gün sürebilir, ara sıra kontrol ediniz.

Blogger tarafından desteklenmektedir.