Emaye Mutfak Gereçleri ve Fiyatları

Yıllar önce hatırlarsınız,emaye tencerelerin fişini,teflon tencere çekmişti.Emayeler zehir saçıyor,sağlıksız etiketini yedi,teflonlar ise evlerimize sızmaya başlamıştı.Sonra ise,teflonlar çizildi,sağlığı tehdit etmeye başladı derken,granitler çıktı.Bu böyle devam eder gider.

Emaye sağlıksız değil tabi ki,kaplaması çizilmediği sürece gayet dayanıklıdır.Ben annemin emayelerini hatırlıyorum da beyaz içi çiçekli çok modeli vardı.Dış kısımlarında düşmekten kabukları kalkmıştı,ama çok sağlımdı.Günlük emayelerde yerdin yemeği,misafir gelince porselen tabaklar çıkardı,gizli bölmeden :)Yıkaması kullanması çok rahat,hatta arta kalan yemeği saklayıp,sonra yine onun içinde ısıtıp sofraya gelirdi.Çok bulaşıkta çıkmamış olurdu.

Emaye Mutfak Gereçleri ve fiyatları
         
                                                                 www.refikadan.com

Son yıllarda yeniden göz bebeği olan emayeler,tekrar tasarlandı modern hayata uyumlu hale getirildi ve unuttuğumuz çocukluğumuza geri götürdü.Peki nerede satılır,fiyatları nasıl derseniz iki seçenek hazırladım sizlere,fotoğrafların altında site adreslerini ekledim.15 tl den başlayan fiyatlar var.Her bütçeye uygun,özellikle kupaları çok sevdim.

Emaye Mutfak Gereçleri ve fiyatları

                                                                   www.perabulvari.com



2 yorum:

  1. Merhaba canım blogunu yeni keşfettim ve takibime aldım.
    Keyifle okudum yazını ve görsellere bayıldım.Artık bir çok şeyde eskiye dönüş var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim,her zaman beklerim..

      Sil

Düşünceleriniz benim için çok önemli, yorum bırakabilir ya da soru sorabilirsiniz.

Değerli yorumlarınız ve sorularınız onaydan geçtikten sonra yayınlanır ve yanıtlanır. Yorumun aşağıda görünmesi ve altına yanıtın girilmesi birkaç gün sürebilir, ara sıra kontrol ediniz.

Blogger tarafından desteklenmektedir.